Muuta elämää

Oma hiljentyminen unohtuu salakavalan helposti

Olen ihmisenä suhteellisen aktiivinen. Nautin menosta ja meiningistä, hälinä ja hulina viehättää suuresti. Haasteen mulle tuottaakin oman hiljentymisen muistaminen.

Oma hiljentyminen on eri asia kuin oma aika. Olemme mieheni kanssa tosi hyvin sopineet ja ottaneet omaa aikaa viikottain. Hän käy joogassa ja futiksessa, meikä leffoissa ja kamujen kanssa luuhaamassa. Sidenote: päiväleffa yksin on niin mahtavaa, kannattaa ehdottomasti kokeilla.

Tää oli nyt eniten namastekuva mitä itsestäni nopeasti löysin =)

Tällä viikolla tulimme tiistaiaamuna Tukholmasta, sitten riensimme pari päivää vauvan kanssa ties missä sirkusmusisoinneissa ja uimassa ja loppuviikosta vietin kolme päivää koululla intensiivikursseilla. Tämä on tietysti tavallaan tosi paljon, mutta sama määrä meininkiä olisi ollut myös vauvan kanssa oleilussa. Iltaisin sain omaa aikaa, mutta vietin sen lähinnä telkun edessä kun muu perhe oli ulkona kävelyllä tai muualla. En oikein jaksanut mitään muuta. Jos käyn kävelyllä tai lenkillä, kuuntelen monesti musiikkia. Oman ajan käytän monesti muiden kanssa jutteluun, joko facetoface, puhelimessa tai kirjoitellen. Hiljaisuus ei tule mulle luonnostaan tarpeena ennen kuin huomaan jo ahdistuvani.

Hetki Helsinki tarjosi onnea tänä sunnuntaina

Tänään sitten kohtasin uuden onnen, josta tämäkin blogi kimposi. Meidän naapuriin on avattu Helsingin ihanin joogastudio, Hetki Helsinki. Siis kokemuksellisesti jotain niin mahtavaa. Tosi autenttinen kivijalkatila Käpylässä kerrostalon alakerrassa. Meikä saa isoimmat asiakaskokemuskiksit pienten yksityiskohtien huomioimisesta. Joogaa ennen pystyttiin juttelemaan ja tutustumaan, saimme inkiväärishotit, tilassa on pieni keittiö ja tosi kodikas tunnelma. Jooga itsessään oli loistavasti rakennettu Flow-jooga, uusia juttuja ja mahtava balanssi tekemistä ja oikeaa hiljentymistä ja rauhoittumista. Loppurentoutuksen aikana opettaja kiersi miedosti savuavan/tuoksuvan santelipuun kanssa, tunnelman rakennus valoilla, tuoksuilla ja musiikilla/hiljaisuudella oli tosi taidokas. Oon käynyt joogassa vaihtelevin välein, kokemusta on siis monista eri tunneista ja paikoista. Osaaminen ja laatu tuntuivat tänään olevan tosi kohdillaan. Joogan jälkeen sai jäädä vielä teelle. Haluan ehdottomasti nostaa tätä uutta mestaa framille, suosittelen kokeilemaan ja tulemaan vaikka vähän kauempaa.

Pienet yksityiskohdat luovat erottuvan asiakaskokemuksen

Joogan aikana siis saavutin täydellisen hiljaisuuden hetken itseni kanssa. Vain tunnissa olin taas rennompi oma itseni ja muistin miten tärkeää on oman ajan lisäksi harrastaa omaa hiljentymistä.

Muistakaa siis tekin, se tekee elämälle hyvää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

%d bloggaajaa tykkää tästä: