Uncategorized

Hoi maailma!

Kuinka jännää! Tässä me vihdoin ollaan, HuliNaiset!

Tätä on kuulkaa suunniteltu jo ainakin vuoden päivät. Me kaksi, Johku ja Enna, olemme toistemme kollegat niin töissä yrityskulttuurimuotoilijoina kuin nyt saman ikäisten vauvojen äiteinä. Viime vuodet on käytännössä vietetty päivittäin yhdessä, eikä loppua näy =) 

Olemme suhteellisen aktiivisia elämissämme, yhdessä ja erikseen, ja meillä on ihan sairaan hyviä juttuja. Ainakin omasta mielestämme. No, tässähän sitten nähdään, taipuuko läppä muillekin vai kirjoitellaanko omaksi iloksemme täällä. Sekin on ihan jees, mutta parasta olisi löytää muita samankaltaisia sieluja ja saada aikaan keskustelua, vinkkien jakamista ja ahaa-elämyksiä meidän kahden ja lukijoiden välille.

Johanna eli Johku on 32-vuotias Käpyläläinen, oman elämänsä hipsteri. Myönnettäköön se nyt ihan kärkeen ääneen. Kyllä maistuu kofeiiniton kauralatte ja jokainen uusi ravinteli Helsingissä kolutaan mahdollisimman nopeasti läpi. Johku rakastaa ihmisiä, teatteria, Netflixiä, kenkiä, matkustamista ja servettejä.

Enna, eli Enna, on 35-vuotias Meilahdessa asustava entinen jakkupukuleidi, nykyinen lenkkarilyyli. Siinä missä Johku on oman elämänsä hipsteri, Enna on ollut syntymästään asti sielultaan mummeli. Hän tykkää herätä kukonlaulun aikaan ja fanittaa Tauno Paloa. Enna rakastaa kirppareita, huushollaamista, syksyä ja tavaroiden sekä asioiden järjestelyä.

Blogimme nimi syntyi kun keskustelimme vauvojen eri kuukausien hulinoista, on yöhulinaa ja 4kk hulinaa ja ilmeisesti 6vk hulinaa jne… Pohdittiin samalla, että elämässä niitä hulinoita riittää ihan muillakin kuin vaan vauvoilla. Meidän blogi kertoo siis koko elämän kaikista hulinoista ihan tasapuolisesti. Ja jotain keinoja millä hyviä hulinoita korostetaan ja niitä huonompia vois vaikka välttää tai ainakin parantaa.

Meillä on niiin paljon asiaa teille, mutta aloitamme varmaan niistä selkeimmistä kokonaisuuksista, mitä olemme viime vuosina käyneet läpi: häät, raskaus ja ekat kuukaudet vauvan kanssa, duunijuttuja ja viimeisimmät kokemukset Helsingit kulttuuritarjonnassa. Jos jo nyt luet tätä ja sinulle tulee mieleen teemoja, joista haluaisit meiltä kuulla, laita ihmeessä viestiä, se olisi aivan ylimahtava homma!

%d bloggaajaa tykkää tästä: